Субота, 04.05.2024, 06:25
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Жовтень » 23 » Стартував І етап ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка
15:35
Стартував І етап ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Стартував І етап ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Для Чомонинської загальноосвітньої школи вже стало доброю традицією проведення Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Так, 18 жовтня у нашій школі стартував І етап мовно-літературного конкурсу.

Міжнародний конкурс проводиться вже дев’ятий рік поспіль, головною метою якого є вшанування творчої спадщини Т. Г. Шевченка, виявлення творчо обдарованої учнівської та студентської молоді та підвищення рівня мовно-літературної освіти в Україні та за її межами.

Відкриття конкурсу розпочалось з урочистих привітань учасників конкурсу та побажань наснаги у роботі дирекцією школи, що створило позитивну атмосферу у подальшій роботі.

У конкурсі взяли участь 13 учнів. Їх було ознайомлено з умовами та вимогами щодо проведення конкурсу, та критеріями оцінювання. Вчителі української мови та літератури підготували різноманітні завдання, тематика яких була звернена до особистості Т.Г.Шевченка, його творчості й долі, а також спрямована на духовні цінності, сімейні традиції, любов до рідного міста, бережливе ставлення до природи.

На завершення пролунали пісня на слова Т. Шевченка «Реве та стогне Дніпр широкий», яка вдало доповнила виставку учнівських ілюстрації до творів українського митця.

Отже, конкурс імені Тараса Шевченка у нашому навчальному закладові стартував!

Переглядів: 592 | Додав: vaszil1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: