Понеділок, 29.04.2024, 19:04
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Листопад » 8 » Сухомлинський Василь Олександрович
13:26
Сухомлинський Василь Олександрович

З нагоди вшанування пам’яті видатного українського педагога, публіциста, письменника – Василя Сухомлинського, на базі Чомонинської загальноосвітньої школи І-ІІ студенів було проведено ряд заходів, а саме:

28 вересня у день народження В. Сухомлинського, пройшло відкриття заходів присвячених вшануванню пам’яті великого педагога, публіциста, письменника, на якому вчитель української мови та літератури розповіла про Василя Сухомлинського, чому саме цей час присвячений вшануванню пам’яті великого педагога, публіциста, письменника. Також всі учні школи мали змогу більш детально познайомитись із життям та творчістю Василя Сухомлинського переглядаючи презентацію «Життя і творчість Василя Сухомлинського».

У 6 класі проходив урок роботи з афоризмами В. Сухомлинського. Учні з заохоченням тлумачили його вислови та виразно декламували перед класом.

У 7 -А класі урок української літератури проходив під відкритим небом, за методикою великого педагога, на якому учні виразно читали поезію Т. Шевченка, а час який залишився, присвятили читанню творів В. Сухомлинського.

Учні 8- Б класу зробили мультимедійні проекти на різні теми, присвячені життю та творчості В. Сухомлинського.

  • керівники провели виховні бесід, на яких розповіли про праці Сухомлинського щодо виховання.

Всі учні школи мали змогу показати свої художні здібності, зробивши ілюстрацію до твору В. Сухомлинського. Кращі роботи увійшли до тематичної виставки «Ілюстрації до творів В. Сухомлинського».

 

Переглядів: 723 | Додав: vaszil1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: