Понеділок, 06.05.2024, 20:22
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Жовтень » 18

Відкриття І етапу Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

18 жовтня 2019 р. у Чомонинській ЗОШ відбулося відкриття Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Відкриттю конкурсу передувало урочисте відкриття, яке розпочалося з декламації учнями поезії Т.Г. Шевченка, після чого, дирекція школи привітала усіх учасників конкурсу бажаючи їм усміхів, натхнення та наснаги у роботі, що створило позитивну атмосферу у колективі.

___ учнів школи взяли участь у конкурсі та виконували завдання, що сприяли розкриттю мовних знань, практичних навичок, творчих здібностей і дали можливість піднести престиж української мови й літератури в молодого покоління. Тематика завдань була звернена до особистості Т.Г.Шевченка, його творчості й долі, а також спрямована на духовні цінності, сімейні традиції, любов до рідного міста, бережливе ставлення до природи.

На завершення пролунали пісня на слова Т. Шевченка «Реве та стогне Дніпр широкий», яка вдало доповнила виставку учнівських ілюстрації до творів українського митця.

Бажаємо всім учасникам конкурсу подальших успіхів у вивченні та популяризації державної мови, національної культури та творчості Великого Кобзаря.

Переглядів: 352 | Додав: vaszil1 | Дата: 18.10.2019 | Коментарі (0)