Понеділок, 29.04.2024, 13:11
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 02

 

 

2015. október 2-án iskolánkban ismét megrendezésre került a pedagógusnapi ünnepség, amelyben idén a humor nagy hangsúlyt kapott. A gyerekek vidám jelenetekkel, táncokkal és verses-zenés összeállításokkal köszöntötték tanáraikat, tanítóikat. Elhangzottak magasztos gondolatok is, tiszteletet, megbecsülést tanúsító versek, amelyek arra bátorították pedagógusainkat, hogy a külső hatások és a kívülről érkező problémák ellenére maradjanak meg hivatásukban.

Переглядів: 544 | Додав: vaszil1 | Дата: 02.10.2015 | Коментарі (0)

„Поки ми молоді, старість бачиться нам такою далекою і навіть неможливою."

Нам здається, що ми завжди будемо молодими , але...

Роки минають швидко і в якусь мить людина починає розуміти, що вона поповнює ряди бабусь та дідусів.”

У наймудрішій книзі на землі, в Біблії, Святому Писанні, відкрито говориться про те, що від нашого ставлення до наших батьків  безпосередньо залежить наша власна тривалість життя на цій землі. Зневагою до проблем літніх людей ми сіємо свої власні майбутні проблеми.

1-ого жовтня 2015 року у нашій школі пройшли заходи до відзначення «Дня людей похилого віку».

Весь учнівський та педагогічний колектив взяв  участь у цьому важливому святковому заході. До школи запросили вчителів пенсіонерів, ветеранів праці, людей з великої літери – Бакша Карла Карловича та Томаші Ірину Калманівну. Педагог.організатор Годор Т.Б. виготовила та особисто передала запрошення на свято.

Директор школи Надь О. О. привітав їх теплими словами та подякував за те, що вони зумили прийти, нешкодуючи свій час та сили. У школі вони знову зустріли своїх вихованців серед педагогічного колективу і були дуже вдячні за привітання. Учні 9-ого класу привітаи та декламували вірші, а дирекція школи передала квіти поваги.

Після святкування  їх запросили до урочистого обіду, де вільно провели час серед колективу. Наприкінці директор школи Надь О. О. побажав міцного здоров’я та довгих літ безтурботного  життя.

Наш обов’язок підтримувати літніх людей, пам’ятати та дякувати за віддану працю заради майбутнього.

Переглядів: 474 | Додав: vaszil1 | Дата: 02.10.2015 | Коментарі (0)