Четвер, 09.05.2024, 11:13
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2022 » Листопад » 01

Iskolánkba látogatott Körözsi Barbara és terápiás kutyája, Doxa, (Pontem komplex fejlesztés és kutyásterápia/ каністерапія - Закарпаття)

Az alsó tagozatos gyerekeknek tartott terápiás kutyásbemutatót. A tanululók örömmel vettek részt, hamar megbarátkoztak Doxával.

Переглядів: 148 | Додав: vaszil1 | Дата: 01.11.2022 | Коментарі (0)

Традицією стало щорічне проведення в нашій школі місячника шкільних бібліотек. У 2022 році Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек проходив під гаслом «В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи».

Нелегкий час переживає сьогодні країна, але для кожного з нас важливо, щоб Україна була вільною державою.

Згідно з рекомендованим планом було проведено такі заходи як: бесіда «Збережемо пам'ять про подвиг», «Мій внесок у перемогу України над ворогом», «Пам'ять про героїв- у наших серцях».

Також провели з бажаючими учнями екскурсію на природі: години державності «Люби Україну не за те, що вона велична, а за те, що вона твоя».

У бібліотеці постійна книжкова виставка «Єдина Україна» та «В нас Єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи».

Діти малювали на тему «Війна очима дітей» та читали вірші про Україну на тематику «Моя незламна Україна».

Кожен з нас має роботи надалі все, аби наблизити час Перемоги, час Миру. Ми, Українці – вільний і незламний народ, який ніхто не зможе поставити на коліна, тим більше, майбутнє нашої країни, нашу молодь!

Переглядів: 147 | Додав: vaszil1 | Дата: 01.11.2022 | Коментарі (0)