Понеділок, 29.04.2024, 15:34
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 13 » Hazaszeretet napja - 2015.10.13
13:19
Hazaszeretet napja - 2015.10.13

Солдати-люди мужні,
Берети на бакир,
Прекрасні,сильні мужні,
Красивий в нас мундир.
Та шана вам найбільша
Від рідних й друзів нині
За вірну,беззавітну Службу Батьківщині.

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві Президент України підписав Указ "Про День захисника України" від 14.10.2014 року № 806, встановивши День захисника України – свято, яке щорічно відзначається 14 жовтня.

З огляду на гібридний характер війни на сході нашої держави ми відзначаємо День захисника України у широкому розумінні.

У нашій школі 13-ого жовтня пройшло свято  з нагоди відзначення "Дня захисника України".

На початку цього заходу пролунав гімн України. Учні 5-9 класів та педагогічний колектив мали змогу зрозуміти, як важливо любити свою Батьківщину, адже учениці 9-А класу декламували вірші про Вітчизну, та виготовили  плакат  використовуючи кольори прапору України. Педагог-організатор Годор Т. Б. та вчитель історії Вінник С. І. були організаторами свята. Бібліотекар школи Молнар  Е. Г. організувала виставку книг з історії України.

Мужність і героїзм, доблесть і слава, відвага і честь — це саме ті чесноти, на яких базується вся багатовікова історія нашої України. На долю воїнів-захисників усіх поколінь випало багато випробувань, однак вони завжди долали їх з гідністю. Захищати Батьківщину, свою землю, свою домівку - це святий обов'язок кожної людини. І це ми повинні пам'ятати завжди. 

 

Переглядів: 570 | Додав: vaszil1 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: